2009-11-14 17:41:59• hírek • Szatmár.ro

Csipő Jánosra emlékeztek barátai

Immár második alkalommal került megrendezésre a daróci iskola tornatermében a Csipő emléktorna, melyet ezúttal a (katolikus) Papok csapata nyert meg.

Az esemény lényege természetesen nem ez volt, hanem, hogy barátai méltó emléket állítsanak Csipő Jánosnak, aki három évvel ezelőtt egy baráti labdarúgó-meccs közben hunyt el.

A tornán összesen hét csapat vett részt, valamennyi meghívásos alapon. Az izgalom szombat délután hágott a tetőfokára, amikor a két döntőre került sor. A harmadik helyért vívott mérkőzésen az Újpest 3-1 arányban legyőzte az Emil Gill csapatát. A döntőben még ennél is szorosabb mérkőzésre került sor, hisz a Papok csapata minimális különbséggel (2-1) múlta fölül a Daróc gárdáját.

A torna után a résztvevők átvonultak a daróci kastélyba, ahol, Krakkó János főszervező szavaival élve, „a harmadik félidőre került" sor. A jó hangulat és a baráti légkör jellemezte összejövetelen díjazták a csapatokat és a játékosokat. A torna legjobb játékosa díját a Papok csapatát erősítő Pinkovszki Olivér nyerte el, míg a legjobb kapusnak a Daróc hálóőrét, Chereches Viorelt választották. A gólkirályi címet Németh Gábor, a bronzérmes Újpest csatára szerezte meg. A torna rendezői az utánpótlást is szem előtt tartották, így a mindössze 8 esztendős Kovács Ervin érdemelte ki a legfiatalabb játékosnak járó titulust. Ő az ezüstérmes Emil Gill csapatát erősítette.


A  második alkalommal kiírt emléktornát a  Papok csapata nyerte.
A második alkalommal kiírt emléktornát a Papok csapata nyerte


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: